П`ятниця, 26.04.2024, 09:52
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Офіційний сайт Золотоніської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6

Меню сайту
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Вересень » 15 » Участь у Всеукраїнському фестивалі чорнобривців
14:53
Участь у Всеукраїнському фестивалі чорнобривців

     Учні та вчителі школи активно долучилися до участі у Всеукраїнському фестивалі чорнобривців, який відбувся у місті 10 вересня. Напередодні юні волонтери школи разом з Нестеренко Т.С. прибрали біля пам’ятника Героям Небесної сотні. Також вони відвідали колишнього вчителя школи, поета, члена Спілки письменників України І.С.Дробного  аби вручити йому грамоту обласної ради ветеранів за патріотизм і благодійність.

            Юні співаки школи дев’ятикласники Романов М. та Савісько К. (вч. Гринь Л.О.) стали учасниками кастингу фестивалю патріотичної пісні «Героям Слава». Савісько К. вразила компетентне журі своїм виконанням і виборола звання «Лауреат пісенного фестивалю». Свої малюнки на тему «Золотоноша – місто чорнобривців» представили талановиті семикласниці Собченко А. та Колєснікова Б. (вч. Карпенко І.М.) і стали лауреатами  художнього конкурсу.

            Красиві квіткові екібани з чорнобривців зробили  Артіщева А.(кл.кер Кравченко Л.П.) і колектив учнів 5-го класу( кл. кер. Засенко Ю.В.). А юні майстри поетичного слова представили на конкурс вірші та ессе. Серед учасників учні Бонь І.(вч. Зима І.В.), Бунь Д. (вч. Бакай О.М.), Корсун С., Рідко Т. та Рідько Ю.(вч. Скочок В.М.), Колос Д. (вч. Кушніренко Т.Г.), Рогатюк О. (вч. Грекало Т.І.). Почесне ІІІ місце конкурсу виборола юна поетеса з 5 класу Донченко А. (вч. Максименко Н.В.)

           Старшокласники школи разом з педагогом-організатором Карпенко І.М. та при підтримці міської служби у справах молоді створили неперевершену художню композицію на асфальті «Золотоноша – місто чорнобривців», намалювавши емблему міста та серце з  чорнобривців. А учениця 4-Б класу Островська Т. (вч.Бігун В.М.) стала учасницею конкурсу на кращий костюм чорнобривчика.

            Великий інтерес викликала тематична виставка школи( заст.директора з вих.роботи Фурдига Н.А.), де було представлено епізод навчання  маленького  Михайла  Максимовича, роль якого майстерно зіграв Гринь Володимир з 2-Б класу, у шкілці при Благовіщенському монастирі.  А хода у вишиванках зібрала всіх небайдужих вчителів нашої школи на чолі з директором О.О.Пузєєвим.

Тож слався, наше чорнобривцеве місто, головним багатством якого є золоті люди! 

$IMAGE3$

Переглядів: 504 | Додав: olichka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]