П`ятниця, 26.04.2024, 04:34
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Офіційний сайт Золотоніської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6

Меню сайту
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Вересень » 2 » День знань (фото, відео)
09:23
День знань (фото, відео)

        1 вересня в нашій школі, як і по всій Україні, пройшов День знань. На свято завітали  почесні гості: міський  голова Войцехівський В.О. та начальник відділу освіти          Строкань О.М., які вручили педагогам та учням школи грамоти, подяки, дипломи. Всіх привітав з Днем знань директор школи Пузєєв О.О., подякувавши вчителям, батькам, учням за плідну працю і взаєморозуміння.

        Ми привітали і радо прийняли у велику шкільну родину наших маленьких першокласників, яких поведуть  у країну знань перші вчителі Карлик Ганна Вікторівна і Карасенко Юлія Володимирівна. Дуже щиро, проникливо звучали обіцянки  наймолодших учнів школи:

Ми обіцяєм вчитись справно,

Гав на уроках не ловить,

Поводитися завжди гарно,

А школу, наче рідний дім любить!

      Свято мало глибоко патріотичне спрямування. Юні волонтери школи,  переможці Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок-2015»  поклали квіти до пам’ятника Героїв Небесної сотні. На свято був запрошений учасник Революції Гідності, воїн АТО Юхименко Микола Васильович, який   вручив  волонтерський галстук, що побував у зоні АТО і підтримував морально його побратимів. Керівник волонтерського гуртка Нестеренко Т.С. вручила Герою оберіг – українську вишиванку. Добрим словом були згадані воїни-земляки, випускники школи, які гідно виконують військовий обов’язок у лавах Збройних сил України. Юні художники школи напередодні намалювали жовто-блакитне слово «мир» і прикрасили його квітами-символами України. Юні солісти виконали патріотичні пісні «Україна – це ти» та «Хочу жити без війни». Малиновий передзвін шкільного дзвоника покликав усіх на перший урок.

Хай буде всім нам день оцей, як свято,

Хай буде щастя в серці у батьків,

Хай дзвонить дзвоник радісний, завзятий,

Хай буде радість, вищою від слів!

 

Переглядів: 822 | Додав: olichka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]