Четвер, 25.04.2024, 12:23
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Офіційний сайт Золотоніської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6

Меню сайту
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 2 » Останній дзвоник (фото, відео)
13:59
Останній дзвоник (фото, відео)

 

Як швидко рік навчальний промайнув - повірити так важко в це відразу.

Сьогодні діти всі зібрались тут останній дзвоник святкувати разом!

 

          Рясний травневий дощ, який цього ранку змусив усіх трохи нервувати, не зміг зіпсувати святкового настрою учням, вчителям, батькам. Сонячні посмішки, щирі слова вітань ішли від душі і засвідчували: навчальний рік у шостій школі пройшов надзвичайно плідно. Гості свята: секретар міської ради Заєць А.П. та завідуюча методичним кабінетом міського відділу освіти Строкань Н.В. вручили учням та вчителям численні нагороди за перемогу у конкурсах, олімпіадах, Малій академії наук, волонтерській та патріотичній роботі. Відмінники навчання отримали Похвальні листи та бурхливі оплески  присутніх.

          Іменинниками свята, звичайно, були випускники, до яких прилетів Птах щастя, майстерно намальований юними художниками школи. Флеш-моб одинадцятикласників,  в якому вони складали рецепт власного щастя, так і називався: «Щастя – є!». Наймолодші учні школи – першокласники також бажали щастя своїм старшим друзям:

Сьогодні ваше свято – це незабутня мить,

Ми хочем побажати: нехай усім щастить!

           «Родзинкою» свята стали білосніжні голуби, яких одинадцятикласники випустили у небо із побажаннями миру своїй рідній країні. Дзвінкоголосий шкільний дзвоник сповістив про закінчення навчального року і початок найулюбленішої пори школярів – канікули. Про це була і весела пісня, виконана ансамблем третьокласників.

      На цій оптимістичній ноті в школі закінчилося свято Останнього дзвінка. Його ведуча,  педагог-організатор Карпенко І.М., зазначила, що після розставання обов’язково будуть зустрічі. Тому школа не прощається з усіма, а говорить лише «До побачення!»     

Переглядів: 713 | Додав: olichka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]