Четвер, 28.03.2024, 16:13
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Офіційний сайт Золотоніської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6

Меню сайту
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Серпень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Серпень » 20 » Мовний табір 2019
14:23
Мовний табір 2019

Знову з приходом літа та настанням довгоочікуваних канікул на базі школи  №6 розпочав свою роботу дитячий пришкільний табір «Веселка» , а разом із ним і англомовний табір «Heads and Tails», який цього року вирішив подорожувати не лише англомовними країнами, а й рідним краєм.

Координатори табору Нечипоренко А.В., Собченко Л.С. та Харченко О.М. організували роботу серед учнів 3-х та 4-х класів у складі Гирко М., Гирко Б., Довбешка І., Мартиновича О., Темченко З., Муханова Д., Третякова С., Мойсєєнка О., Пономаренка С., Пономаренка Я., Кондратенко В., Демченко С., Вощука В., Лупини А.

Завдяки активній співпраці вчителі та учні  разом подорожували містами світу, бачили їх визначні місця, слухали нову цікаву інформацію про культуру,   спосіб життя та звичаї народів світу, вивчали та впроваджували нові види мовленнєвої діяльності та розвивали навички спілкування в неформальній обстановці, створювали ситуації, максимально наближені до реального життя.

Табір розпочав роботу зі знайомства із англомовними  країнами , їхньою символікою. Учні виготовляли власноруч прапори країн світу та презентували їх, уявивши себе учасниками міжнародної конференції. Англійська мова, як мова міжнародного спілкування обєднала представників різних народів та культу.

Неможливо уявити подорож без транспорту. Тут нам у нагоді стали тематичні картки, перегляд відео, розучування пісень, але найбільше захоплення у дітей викликала «Transport Miming Game». Надаючи перевагу улюбленому виду транспорту, учні порівнювали його з іншим, вживаючи ступені порівняння прикметників.

Наступний день увінчався віртуальною подорожжю до міста своєї мрії ZOLO CITY. Акцентом заняття була патріотична спрямованість. Учасники мовного табору схематично зобразили на асфальті план міста. Активізуючи у реченнях вивчену лексику, вони мали можливість рухатись вулицями цього міста, відвідуючи різні споруди у супроводі гіда.

 Протягом усієї роботи мовного табору навчальні заняття були тісно пов’язані з ігровою діяльністю. Граючись, учасники активно співпрацювали у групах, розвиваючи у собі лідерські якості. Вони навчались працювати у команді на спільний результат. Хітом сезону стала гра  «Swap the word».

Відвідуючи визначні місця відомих столиць світу, діти відкрили для себе інший бік навчального процесу, який захоплює своєю різноманітністю і розвиває їхні комунікативні та пізнавальні здібності. Яскравий постер «We Love Travelling » став результатом спільної роботи проектної діяльності.

Родзинкою кругосвітньої подорожі став візит до столиці англомовних столиць – Лондона. Саме там ми занурились в атмосферу життя королівства, де гармонійно поєднується історичне минуле та сучасність. Щоб потрапити до королівського палацу, діти подолали ряд перешкод: розгадували загадки, ребуси, танцювали, розповідали римівки.

Під час перебування у мовному таборі учні отримали масу приємних вражень та  можливість для подальшого удосконалення знань, умінь та навичок з англійської мови. Вручені сертифікати стали бонусом за участь у роботі табору.

Переглядів: 453 | Додав: ludmilatretakova210 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]