П`ятниця, 19.04.2024, 09:51
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Офіційний сайт Золотоніської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6

Меню сайту
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Міні-чат
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Січень » 20 » А Новий Рік поспішає до нас...
19:13
А Новий Рік поспішає до нас...
     Нещодавно відбулося чудове свято-Новий Рік. З допомогою Фурдиги Наталії Анатоліївни, Карпенко Ірини Миколаївни, Гринь Людмили Олександрівни, учні 9-Б класу, а також учень 11 класу - Саранюк Олександр та учениця 10 класу - Броварник Ганна, зробили казкові шоу для дітей і дорослих! Батькам, дітям, вчителям дуже сподобалося наше дійство. Від нашого дружнього колективу ми бажаємо всім кілька теплих рядків:  
В Новім році всім зичу миру, 
Щастя й світла для всіх-усіх.
Слово тепле і пісню щиру,
Щоб повсюди веселий сміх!

Щоб здоров’я було як криця,
Й сил багато для добрих справ.
Хай від щастя душа іскриться,
 Й все найкраще, щоб кожен мав.


 



      До вашої уваги деякі коментарі від учнів школи та батьків! 

      - Кожного року дітлахи з нетерпінням чекають зимових свят. Цікаве, веселе свято пройшло і в учнів 2 класу ЗОШ№6. Діти ніби потрапили в справжню новорічну казку, бо зустрілися з чарівними героями, які разом з дітками гралися, подорожували казковими стежинками...(Мама Кравченка Олександра, учня 2 класу - Кравченко Тетяна) 

      - В нас було веселе свято Новий рік. Ми його весело відсвяткували. До нас завітали Дід Мороз і Снігуронька, з ними багато цікавих персонажів. Ми отримали подарунки і море задоволення!!!(Городнича Валерія, 5-А клас) 

      - Учні 1-2 класів подорожували у Новорічну виставу, яка розпочалася колядками та щедрівками, що одразу створило святкову атмосферу. На свято завітали герої сучасних мультяшок, Блакитний Кінь, Дід Мороз, Снігуронька. Чудово прикрашений зал, красуня ялинка, запальна музика, феєричність артистів-старшокласників, побажання ведучої - все лишиться у наших серцях...(Учні та батьки 1-А класу) 

      - Новорічну атмосферу створили яскраві вогники на ялинці та хороша музика, що лунала цілий вечір. Кожен мав змогу показати чи то танець, чи то сценку. Особливо сподобалася музична сценка 11 класу. Звісно, що ті номери, де було вкладено частинку душі, де пісня лунала з серця, вразили найбільше...(З повагою учні 10 класу) 

     - В цьому році для учнів 9-11 класів проводилося ,,Авіаційне Шоу". На мою думку, програма цього шоу була дуже цікавою. Недоліків не було. В житті часто буває так, що яскрава подія відображається в пам’яті як один кадр з кіно. Саме такими картинками-кадрами запам’ятався мені Новий Рік. (Учениці 9-А класу-Пономар Юля,Шевченко Юля) 

      - Кожен клас зумів проявити себе, беручи участь у активних конкурсах, цікавих вікторинах. Ми почули безліч прекрасних побажань. Свято дуже оригінальне! Ми в захваті.(Учениці 7-А класу-Скорик Анна,Левченко Ірина) 

      - Святкування Нового року в Золотоніській ЗОШ №6 було надзвичайно цікавим. Гучними оплесками дітвора зустрічала Діда Мороза та Снігуроньку. Для учнів старших класів було проведено ,,Новорічне Авіашоу". Було безліч конкурсів. Наприклад, конкурс караоке, конкурс стюардес, виготовлення літачка... Родзинкою свята став виступ випускників. Веселий сміх лунав по всій залі, глядачі вітали одинадцяткласників гучними оплесками. Ми щиро вдячні за підготовку і проведення свят!!(Учні 11 класу)

- Незабаром Новорічні свята і канікули, але у діток 2 класу подвійна радість – сьогодні  немає занять, сьогодні  у нашій школі Новорічне свято.

    Розпочалося воно тільки ми зайшли до школи:у вестибюлі стояла гарна ялинка, а коло неї  - Вертеп. А далі  -  святково прикрашений клас і завжди усміхнена, з гарним настроєм наша Ольга Миколаївна.  Діти веселі, радісні, красиві, усі у маскарадних костюмах : тут і принцеси, і феї, і навіть ялиночка святкова; а хлопчики – пірати, мушкетери ,  Буратіно.

    Дуже сподобалось і саме Новорічне свято. Актовий зал чудово прикрашений; ялинка,  вся у вогниках, намистах, іграшках. А спектакль,  який організували і провели учні 9 класу, пройшов просто на одному подиху. Діти веселились, співали і танцювали. А найбільшою радістю було те, що до класу завітали Дід Мороз і Снігуронька з подарунками і привітаннями.

    Батьки і діти 2 класу вдячні педагогічному колективу та учням  школи № 6 за гарний настрій, чудове свято, примємні спогади, адже хто гарно відпочив і повеселився, той буде добре працювати у наступному році. (Мама учениці 2 класу Донченко Анни від імені батьків класу)


Переглядів: 800 | Додав: [VIP_cat]_Белая_киса_ | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]